Mindfulness

Psycholoog Twente - Wendela Wolters

Mindfulness coaching en mindfulness training in Hengelo

Steeds weer ergens anders zijn met je gedachten, je hoofd vol hebben, je moeilijk kunnen concentreren, de druk voelen en veel moeten doen beheerst voor velen het dagelijkse leven.

Hectiek, drukte, prestatie en stress zijn eigen aan de hedendaagse maatschappij. Toch zijn rust, aandacht, evenwicht en concentratie in feite voorwaarden om goed te kunnen leven.

Als deze voorwaarden niet altijd in de leef- werkomgeving te vinden zijn, wordt het tijd om die ergens anders te vinden, waardoor je jezelf op de rails kunt blijven houden, en de stress buiten de deur.

In de therapie en coaching kan gebruik worden gemaakt van mindfulness. Je leert om minder geleefd te worden, maar om te kiezen om echt te genieten van het leven.


Mindfulness

Mindfulness training

In de acht-weken training leer je oefeningen die je in het dagelijks leven makkelijk kunt toepassen. je ervaart na vier weken al meer rust en welbehagen in je leven. Vermindering van klachten merk je na zes weken trainen. Wat je nodig bent is de bereidheid om dagelijks tijd vrij te maken om tien tot twintig minuten te trainen. Dit is al voldoende en voor bijna iedereen toepasbaar in het dagelijkse leven.

Deelnemers krijgen cd’s mee naar huis om daar te oefenen. Daarnaast wordt informatie gegeven over “onze denkfabriek”, stress en hoe te leven met aandacht. Er zijn opdrachten die thuis worden uitgevoerd om het bewustzijn in het dagelijkse leven te vergroten en er is een mogelijkheid om met elkaar ervaringen uit te wisselen.

In de achtweekse training leer je uit je denken en uit vaste gewoontes te komen. Het doel van de training is vrijheid in denken en doen. Dit is haalbaar in acht weken.

Het volgen van een acht-weekse mindfulness training, wat door diverse wetenschappelijk onderzoeken wordt ondersteund, vermindert stress, angsten en andere psychische klachten. Maar ook bij hoge bloeddruk, hoofdpijnklachten en bij andere fysieke klachten is deze training populair, het vermindert en verlicht meerdere klachten.Contact

Wil je meer weten of een afspraak maken?
Neem gerust even contact met me op.

Psycholoog Twente - Wendela

Wendela

✔ Therapie
✔ Relatietherapie
✔ Mindfulness

Contact met Wendela


Psycholoog Hengelo - Annegine Psycholoog Twente - Wendela therapie-twente-oldenzaal-marloes
psychologen hengelo Psycholoog Hengelo
wordt gewaardeerd met 4.7 uit 5 sterren op basis van 4 reviews
psycholoog hengelo Psycholoog Hengelo
Hamerstraat 10
7556 MZ Hengelo
psycholoog hengelo Psycholoog Enschede
Lasondersingel 94
7514 BV Enschede
psycholoog oldenzaal Psycholoog Oldenzaal
Zilverschoon 151
7577 BW Oldenzaal
Ik ben ook aangesloten bij:

Therapiepsycholoog.com Relatietherapeuten.net
Top