Ervaringen van cliënten

Psycholoog Hengelo - Annegine van den BergPsycholoog Hengelo – Annegine

5 / 5 sterren –
“Mijn probleem was aardig complex. Maar het kwam er uiteindelijk iedere keer weer op neer dat ik mij zelf niet belangrijk genoeg vond. Daardoor zorgde ik niet goed voor mezelf zodat ook andere dingen niet meer lukten.

De aanpak van Annegine is rustig en begripvol, daar had ik veel aan. Ik heb bereikt dat ik vaker nee kan zeggen, maar vooral mijn denkwijze is veranderd. Dat is wel het belangrijkste, zeker gezien mijn problemen vanuit het verleden. Wel zal ik er zelf aan moeten blijven werken.”
Psycholoog Twente - Wendela WoltersPsycholoog Hengelo – Wendela

5 / 5 sterren –
“Ik heb de training als kort, krachtig en met een praktische insteek ervaren. Er werd voldoende tijd besteed aan het oefenen met de meditaties als het delen van ervaringen. Hoewel ik aanvankelijk tegen de stiltedag opzag heb ik deze na afloop als zeer prettig ervaren. Verder was de begeleiding super!”Psycholoog Hengelo – Wendela

5 / 5 sterren –
“Ik ben zonder verwachtingen aan de training begonnen met de hoop iets meer balans te vinden. Dat is zeker gelukt!”Psycholoog Hengelo – Wendela

5 / 5 sterren –
“Ik vind de mindfulness training boven verwachting en merk dat ik er in het dagelijks leven veel aan heb. Wat ik ook bijzonder vind is dat je op een gegeven moment zelf ontdekt hoe je je leven beinvloed met je gedachten. De training heb ik met plezier gevolgd, het was een moment van ontspanning en tijd voor mezelf. Wendela is een fijne trainster, ze weet de stof goed over te brengen”
Meer over:

Psycholoog Hengelo - Home

Psycholoog Hengelo

Wij zijn Psycholoog Hengelo. Je kunt bij ons terecht voor therapie, coaching, mindfulness en relatietherapie.

Psycholoog Hengelo >>

Relatietherapie

Relatietherapie

Het doel van de relatietherapie is om uit te zoeken hoe jullie elkaar kunnen steunen en met elkaar kunnen blijven communiceren.

Relatietherapie >>


Psycholoog Hengelo - Annegine Psycholoog Twente - Wendela therapie-twente-oldenzaal-marloes
psychologen hengelo Psycholoog Hengelo
wordt gewaardeerd met 4.7 uit 5 sterren op basis van 4 reviews
psycholoog hengelo Psycholoog Hengelo
Hamerstraat 10
7556 MZ Hengelo
psycholoog hengelo Psycholoog Enschede
Lasondersingel 94
7514 BV Enschede
psycholoog oldenzaal Psycholoog Oldenzaal
Zilverschoon 151
7577 BW Oldenzaal
Ik ben ook aangesloten bij:

Therapiepsycholoog.com Relatietherapeuten.net
Top